Over het festival

Praktische zaken

Lekker genieten

Eten en drinken

Een festival kan niet zonder lekker eten en drinken. Ook dit jaar is er weer gedacht aan de innerlijke mens. Op het terrein is er weer een divers aanbod aan eten en drinken, met een aantal leuke verrassingen voor jong en oud en voor ieder wat wils!  Zo is er een heuse visroker, zijn er smul pannenkoeken voor de kinderen, hotdogs, nasi, malse saté en hamburgers en natuurlijk zal ook de suikerspin dit jaar weer niet ontbreken.

Kortom het Koepeltjes festival zal een complete middag en avond uit worden, genieten dus. Op de plattegrond vind je de diverse horecapunten. Het eten en drinken betaal je makkelijk met de Koepeltjesmunt!

Goed geregeld

Faciliteiten

Pinnen
Tijdens het Koepeltjesfestival is het mogelijk om je munten te betalen per pin.

Toiletten
Tijdens het festival zijn voldoende toiletten aanwezig. Tegen een kleine vergoeding kun je hiervan gebruik maken. Ben je vriend van het koepeltjes festival? Neem dan je Koepeltjes zonnebril mee en maak gratis gebruik van de toiletten.

Geen 18 jaar = geen alcohol

‘Nix18’… Een biertje op z’n tied, maar onder de 18 niet.

Nog geen 18 jaar? Niet gevreesd, want ook jij bent natuurlijk welkom om mee te komen feesten. We willen je er alleen even op wijzen dat voor iedereen die jonger dan 18 jaar geldt dat er geen alcohol gekocht of genuttigd mag worden op het Koepeltjesfestival terrein. Bij de kassa zal iedereen t/m 25 jaar worden gevraagd om een identiteitsbewijs. Iedereen die met zijn ID kan aantonen dat hij of zij minimaal 18 jaar oud is, ontvangt een polsbandje. Geen polsbandje betekent geen alcohol. Vergeet dus niet je ID mee te nemen!

Stichting koepeltjes festival

ANBI status gegevens

Stichting Koepeltjes Festival
Hooiweg 8
9761 GR Eelde
06-53785241 

info@koepeltjesfestival.nl
www.koepeltjesfestival.nl

IBAN: NL02RABO 0172 4222 72
KvK 56257996
RSIN nummer: 852044422

Informatie

Koepeltjesfestival Eelde-Paterswolde, een GRATIS festival vol theater en muziek voor jong en oud.

Contact

Stichting Koepeltjesfestival

Hooiweg 8
9761 GR Eelde

ANBI-status gegevens

Koepeltjesfestival

Zaterdag 29 juni 2024
van 14.00 uur - 01.30 uur.

In het centrum van Eelde.

© Stichting Koepeltjesfestival | Alle rechten voorbehouden