Koepeltjes Festival

koepeltjes-festival-top-2019
Facebook-Icon arrow1 arrow2

Wanneer?

Volg je ons al?

Voor het Koepeltjesfestival vragen wij jaarlijks lokale ondernemers om hun steentje bij te willen dragen aan ons leuke festival. Wij vragen u dan ook uw inkopen zoveel mogelijk bij de plaatselijke ondernemer te doen omdat we zonder de steun van al die ondernemers ons festival gewoonweg niet kunnen organiseren. Uiteraard zijn er producten die enkel online verkrijgbaar zijn.  Denk dan vooral aan het volgende initiatief.

 

 

Met Sponsorkliks is het voor iedereen die ons festival een warm hart toedraagt mogelijk om het Koepeltjesfestival GRATIS te sponsoren.

 

Ga wanneer u iets online wilt aanschaffen eerst naar www.koepeltjesfestival.nl en klik op het logo van SponsorKliks. Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Intertoys, Bax Shop, Wehkamp en verder alle grote webwinkels die veel van ons vaak gebruiken om spullen te bestellen.

 

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons festival een commissie op terwijl u dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra en dit alles door één extra handeling. Het zou super zijn wanneer we het Koepeltjesfestival op deze manier kunnen helpen aan extra inkomsten maar vergeet vooral onze lokale ondernemer niet.  Zo kunnen we elkaar de spreekwoordelijke bal toespelen.

Sponsor "gratis" het Koepeltjesfestival wanneer u iets online wilt aanschaffen

arrow1

Klik hier voor uw

online aankopen

SponsorKliks

SponsorKliks