Koepeltjes Festival

koepeltjes-festival-top-2019
Facebook-Icon arrow1 arrow2

Wanneer?

Volg je ons al?

Definitieve line-up Koepeltjesfestival 2018 is bekend!

By Koepeltjes Festival, Jun 22 2018 12:00AM

Hier is die dan! De definitieve line-up voor het Koepeltjes festival 2018 is bekend.

Met veel nieuwe namen een super gevarieerd programma.


De complete timetable en plattegrond vindt u hier


Wij zien u graag Zaterdag 30 Juni 2018. Het festival begint om 13 uur.

Jij komt toch ook?

Add a comment
* Required

Welkom op de website van het Koepeltjes Festival.

Dit muziek en theaterevenement voor en door Eelde-Paterswoldenaren zal na het succes van de afgelopen zeven edities in 2019 wederom plaats gaan vinden.

 

Noteer in uw agenda:

Koepeltjes Festival 2019

Zaterdag 29 juni

Vrijwilligers

Wilt u zich voor het komende festival opgeven als vrijwilliger? Dat kan ook!

 

Heb je connectie met Eelde-Paterswolde en lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan nu hier aan.

Stichting Koepeltjes Festival

Hooiweg 8

9761 GR Eelde

 

www.koepeltjesfestival.nl

 

Mail via het contact formulier

Koepeltjes Festival

Eelde-Paterswolde

Organisatie

Laatste nieuws

Koepeltjes Festival

in 10 woorden

LIVE MUZIEK

STRAAT-THEATER

KOREN

VERTELLERS

VERMAAK VOOR KIDS

DISC JOCKEYS

VOOR JONG & OUD

VRIJWILLIGERS

MOOI WEER

en vooral veel plezier

Word vriend van...

Ook dit jaar is de organisatie van het Koepeltjes Festival weer op zoek naar kleine donateurs. We noemen deze mensen "Vrienden van het Koepeltjes Festival". "Vriend van" word je al voor een klein bedrag. Je krijgt dan ook nog eens een echte Koepeltjes Festival zonnebril.

Heb je de bril op tijdens het festival dan kun je gratis gebruik maken van de toiletten. Hoe leuk is dat!

Koepeltjes Festival 2012 nix18

'Nix18'... Een biertje op z'n tied, maar onder de 18 niet.

Nog geen 18 jaar? Niet gevreesd, want ook jij bent natuurlijk welkom om mee te komen feesten. We willen je er alleen even op wijzen dat voor iedereen die jonger dan 18 jaar geldt dat er geen alcohol gekocht of genuttigd mag worden op het Koepeltjesfestival terrein. Bij de kassa zal iedereen t/m 25 jaar worden gevraagd om een identiteitsbewijs. Iedereen die met zijn ID kan aantonen dat hij of zij minimaal 18 jaar oud is, ontvangt een polsbandje. Geen polsbandje betekent geen alcohol. Vergeet dus niet je ID mee te nemen!

Eten en drinken op het Festival

Een festival kan niet zonder lekker eten en drinken. Ook dit jaar is er weer gedacht aan de innerlijke mens. Op het terrein is er weer een divers aanbod aan eten en drinken, met een aantal leuke verrassingen voor jong en oud en voor ieder wat wils!  Zo is er een heuse visroker, zijn er smul pannenkoeken voor de kinderen, hotdogs, nasi, malse saté en hamburgers en natuurlijk zal ook de suikerspin dit jaar weer niet ontbreken. Kortom het Koepeltjes festival zal een complete middag en avond uit worden, genieten dus. Op de plattegrond vind je de diverse  horecapunten. Het eten en drinken betaal je makkelijk met de Koepeltjesmunt!

 

Jij komt toch ook?

Even een terugblik

Reportage Koepeltjes Festival 2016

Inmiddels is de inschrijving voor bands, podiumacts, straatacts, theater, luistermuziek etcetera geopend. Ook vrijwilligers voor en achter de schermen zijn weer van harte welkom. Dus heb je een band met Eelde-Paterswolde.....

Meld je dan nu hier aan.

Meld je hier aan

Voor het Koepeltjesfestival vragen wij jaarlijks lokale ondernemers om hun steentje bij te willen dragen aan ons leuke festival. Wij vragen u dan ook uw inkopen zoveel mogelijk bij de plaatselijke ondernemer te doen omdat we zonder de steun van al die ondernemers ons festival gewoonweg niet kunnen organiseren. Uiteraard zijn er producten die enkel online verkrijgbaar zijn.  Denk dan vooral aan het volgende initiatief.

 

 

 

Met Sponsorkliks is het voor iedereen die ons festival een warm hart toedraagt mogelijk om het Koepeltjesfestival GRATIS te sponsoren.

 

Ga wanneer u iets online wilt aanschaffen eerst naar www.koepeltjesfestival.nl en klik op het logo van SponsorKliks. Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Intertoys, Bax Shop, Wehkamp en verder alle grote webwinkels die veel van ons vaak gebruiken om spullen te bestellen.

 

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons festival een commissie op terwijl u dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra en dit alles door één extra handeling. Het zou super zijn wanneer we het Koepeltjesfestival op deze manier kunnen helpen aan extra inkomsten maar vergeet vooral onze lokale ondernemer niet.  Zo kunnen we elkaar de spreekwoordelijke bal toespelen.

Sponsor "gratis" het KoepeltjesFestival wanneer u iets online wilt aanschaffen

SponsorKliks

arrow1

Klik hier voor uw

online aankopen

SponsorKliks